Christian Skotte Iversen</span>
Christian Skotte IversenDirektør og IT konsulent
Resume
Uddannet I kontor og data forretning i 1988.
Mærkevaresælger i dagligvare branchen i ca 8 år.
Arbejdet som IT konsulent for en virksomhed i Køge i 2 år, inden jeg startede som selvstændig i 1998 i Næstved med firmaet Datagruppen ApS.
Senere flyttet jeg virksomheden til Køge og den kom til at hedde CSIdata ApS.
I årene frem til nu har mit arbejde budt på mange spændende og udfordrende opgaver hos mange virksomheder.
Jeg har selv i mange år stået for alt regnskabet i virksomheden, hvilket har givet mig en stor forståelse inden for regnskab og det at drive en virksomhed, ud fra et økonomisk synspunkt.
I løbet af årene har mit fokus været på at uddanne mig således at jeg på bedste måde kan rådgive til den rigtige løsning og med mere end 30 Microsoft certificeringer er det lykkedes mig at opnå en stor viden inden for IT infrastruktur, drift og rådgivning samt Cloud løsninger.
Mål
Mit mål er altid at kunne rådgive med de rigtige løsninger og som tiden ser ud nu er Skyen kommet for at blive. Det har vi taget til os og med den sidste certificering i Office 365, er jeg klar til at give den helt rigtige rådgivning.
CV
  • Udannet i kontor- og dataforretning i 1988.
  • Mærkevaresælger i dagligvarebranchen i 8 år.
  • IT-konsulent for virksomhed i Køge i 2 år.
  • Startede selvstændig virksomhed i Næstved under navnet Datagruppen ApS i 1998.
  • Flyttede virksomheden til Køge i 2004, og skiftede navn til CSIdata.
Certificeringer

 

Danny Munkholm Christiansen</span>
Danny Munkholm ChristiansenIT konsulent
Resume
Startede på data- og kommunikationsuddannelsen i 2011, hvor formålet var, at stå for varetagelsen af mindre ansvarsområder indenfor support og konfiguration af maskiner. Dog udviklede ansvarsområdet sig hurtigt til, at varetage den daglige drift og vedligeholdelse samt at servicere infrastrukturen for en stor virksomhed med ca. 9000 medarbejdere fordelt i Danmark og Sverige.
Blev i 2013 fastansat som IT Konsulent i samme firma, hvor ansvarsområderne fortsat ekspanderede, og som driftsansvarlig medførte det en bred viden indenfor bl.a. SharePoint, Office 365, netværk & backup-løsninger, som var kerneområder indenfor virksomhedens it-drift.
Kreativitet, nytænkning og effektivitet er mine nøgleord i udarbejdelsen af diverse arbejdsprocesser og optimeringssystemer som et led i, at kunne effektivisere virksomhedens arbejdsgange.
Blev i januar 2017 ansat i CSIdata, hvor arbejdet indebærer en stor del af den viden, som er tillært igennem årene. Desuden får jeg mulighed for, at udnytte min høje sans for kvalitet & service for vores kunder, som dermed kan fokusere på deres arbejdsområde, uden alt for mange tekniske udfordringer i hverdagen.
 
Mål
Høj sans for kvalitet & service, er i min optik, nøgleordene til at kunne udføre den rette løsning af enhver problemstilling. Derfor er mit mål, at kunne yde den bedst mulige service til kunden samt give den bedste rådgivning i forhold til den enkelte kundens behov.
CV
  • Startede uddannelse som IT Supporter/Tekniker i 2011.
  • Udannet IT Supporter/Tekniker i 2013.
  • Ansat som IT Konsulent i 2013.
  • Ansat i CSIdata i 2017.
Certificeringer